Soufinad Consultancy
“Uw betrouwbare partner in administratieve dienstverlening…”

“Als ondernemer houd ik van persoonlijk contact en directe betrokkenheid bij de financiële gezondheid van mijn cliënt. Ik heb een hoofd voor cijfers, maar een hart voor mensen.”

____________________________________________________________________________________

Onze Kracht:

De daadkracht achter Soufinad Consultancy is Sabri Souguir. Na zijn Heao-opleiding Bedrijfs Economie werkte hij als financieel adviseur bij diverse grote kantoren en als financieel controller e/o Cash & Liquidity manager bij grote banken. Gedurende die 20 jaar is er een enorm specialisme op commercieel en administratief gebied opgedaan.

Het individuele belang van de klant werd door hem echter nooit uit het oog verloren. Zoals hij zelf aangeeft: als ondernemer houd ik van persoonlijk contact en directe betrokkenheid bij de financiële gezondheid van mijn cliënt. Ik heb een hoofd voor cijfers, maar een hart voor mensen”. De focus staat op persoonlijk, eenvoudig en transparante dienstverlening, waarbij nooit de vertrouwensband met de klant uit het oog wordt verloren. Deze manier van werken zet hij voort met zijn eigen administratiekantoor.


Missie & visie:

Betrokken zijn bij opdrachtgevers door altijd zo snel mogelijk het optimale relevante inzicht te geven in hun specifieke situatie door kwalitatieve rapportages op financieel, administratief en fiscaal gebied, om hen daarmee in staat te stellen op deze gebieden de beste beslissingen te nemen.

Vanuit onze eigen achtergrond als ondernemer is het onze taak om actief met u mee te denken en om uw klankbord te zijn. Een goede communicatie tussen ons kantoor en u als ondernemer vinden wij van levensbelang.


Onze werkwijze:

Een goede samenwerking valt of staat met vertrouwen. Dit is bij Soufinad Consultancy dan ook altijd de basis. Eerlijk, deskundig advies, van begin tot het eind. Na een eerste kennismaking volgt een vrijblijvende offerte. Vervolgens worden na een grondige inventarisatie de financiële positie en wensen in kaart gebracht en kunnen we concreet naar de gestelde doelen toewerken.De dienstverlening wordt daar met maatwerk volledig op afgestemd.

 
Kaart
Opbellen
E-mail
Info